Архів. Оголошення «Фабричні плетені меблі» від 10.09.2009 застаріло і тому приховано.

Фабричні плетені меблі
Чернігівська лозова фабрика запрошує Вас до співпраці! Наша фабрика веде свою історію з 1926 року, пропонує Вам зовсім нове, сучасне, екологічне рішення для оформлення інтер`єру. Ми виробляємо плетену меблі з: лози, ротанга, абаки. Плетені меблі з рослинних матеріалів нерозлучні супутники людини з давніх часів. Легкість, краса і зручність плетеними меблів не залишає байдужим нікого. Вона, як і раніше, прикрашає дачні будинки та вітальні кімнати, офіси та кафе.
Стійкість до вологи і високих температур дозволяє застосовувати плетену меблі на відкритих майданчиках кафе, ресторанів, в саунах і басейнах. Натуральний матеріал, ручна робота створює для Вашого закладу ностальгическую атмосферу затишку і благополуччя, а золоте мереживо івовой лози зачарує своїми спокійними ритмами, відведе від стресів. Плетені меблі, вироблена на фабриці в оточенні православних храмів, у місті з 1300-річною історією, додасть вашому інтер`єру оригінальності, колорит, легкість, зарядить енергією, створить спокій і затишок. Наші переваги: гарантійні зобов`язання, використання якісної сировини, можливість оперативної поставки великих партій однотипних виробів, доступні ціни, система знижок. З повним каталогом нашої продукції можна ознайомитись на сайті: www.loza.com.ua
При зацікавленості просимо зв`язатися з нами за телефоном: 050 448-XX-XX Показати телефон8-050-448-80-45, 046 267-XX-XX Показати телефон8-0462-675-410 або через ел. пошту: loza.mebel@gmail.com Адреса: Україна, 14008, м. Чернігів, вул. Толстого, 28. Будемо раді співпрацювати з Вами! С повагою, Лідія володимирівна (відділ продажів).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Пропонуємо меблі
Дата публікації: 10.09.2009
Рубрика: Пропонуємо меблі
Регіон: Львів
Номер оголошення: 23810
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на БУДІВЕЛЬНУ дошку BAU.ua